Vilken känsla av lycka! :)

Idag klarade jag körkortsteorin! Bara uppkörning kvar nu! Åååh, nu är det nära tills jag har kortet i handen! :) Då ska jag  & Enzo ut och cruisa hela dagarna när M är på jobbet ;) Tur att både jag och Enzo tycker om att åka bil.. Haha.

I helgen så var vi uppe hos M´s pappa & hans tjej. Vi fick en dragsele av henne så att Enzo äntligen kan få ut och dra lite pulka och grejer. Han drog M på spark iallafall - Nånting som både Enzo & M tyckte var kul ;) Sötkorvarna mina!

Har inte blivit så mkt skriveri här på slutet heller, men det beror faktiskt på att jag har pluggat & försökt få Enzo att lyssna. Av någon anledning så har han slutat att lyssna ganska mkt. Blir nog lättare & bättre nu när jag inte har massa annat att tänka på också.. :)

Nej, ska ta & greja lite här hemma, nu när humöret är på topp kan man lika gärna göra nånting vettigt :)
Ha en bra kväll!

Big dog.

Vi har en stor , fin hund..
Ifall att ni missat det ;)












När han står & kollar i fönstret så är han faktiskt lika lång som mig.
Lite roligt..

Ett tag sedan...

Ja,det var ju ett tag sedan jag uppdaterade den här bloggen, men det beror på att sladden till datorn har gått sönder & batteriet tog slut. Men nu har vi beställt en ny sladd & fått låna en annan sladd av grannen så länge :) Tack för det kära granne.


I helgen var vi ut i skogen med Enzo så han fick springa & leka lite. Ska visa kort snart. Tråkigt nog så måste vi ha en "långlina" på honom, annars sticker han iväg. Dumt, nåt han börjat med på slutet. Han har varit kanonduktig ett tag.. Men ja... så kan det vara. Nu har all snö försvunnit.. I lördags var det maaaassor av snö överallt. Tråkigt. Enzo som gillar snö så mkt.. Men jag tror det kommer mer snö. Kommer ni ihåg förra året? När det snöade i Maj? :)


Så här såg det iallafall ut då:
 
Och så här vitt är det verkligen inte nu.
 

Förresten så kanske det blir ännu en flytt om några månader. Känns lite halvtråkigt, men som sagt, det är bara kanske. Och om det blir så, så flyttar vi uppåt. Beror helt på hur det blir med jobb & sånt. Dom håller på och varslar folk som tusan överallt. Inte konstigt att man går arbetslös.

Nej, ska inte tråka ut er med mina "bekymmer"..  Nu ska ni få se korten från helgen :)



Månen.


Världens finaste.



Moonlight.



Skog&Himmel.



Hej försvunna vinterland.
Så här såg det ut i lördags.



Älskade hund ♥



Enzo myser i sängen efter en utedag :)

Foto

Idag har vi varit ute & busat massor i snön.. :) Blev tyvärr inte alltför många kort. Men några kan jag ju visa iallafall :] & där ser ni hur stor Enzo är om ni jämför med mig & min syster. Jag är 161 cm lång & han är bra hög för att vara en vovve på inte ens ett år.. :)























& här står Enzo´s kompis Wilma och tittar ut när vi leker.. :)

Gott nytt år.

Enzo´s första nyår. & som tur var så brydde han sig inte om raketerna utan han bara stod & kollade i fönstret.. Sötnosen :) Skönt att han inte är rädd & så där..

Händer inte så mkt här  nu så det är väl därför det är dåligt med uppdatering i den här bloggen antar jag.. Nej, nu ska jag & Enzo gå ut en vända... :) Hejsvejs.

RSS 2.0